maanantai 6. huhtikuuta 2009

Pieni merenneito

.
Olen ilmoittanut GSOM:ille ja LUT:ille, että otan Kööpenhaminan vaihto-oppilaspaikan vastaan.

Nyt pitää (taas kerran) aloittaa valmistautuminen muuttoon ulkomaille...

Opinnot alkavat syyskuun alussa, mutta jo elokuun viimeinen viikko on pakollinen orientaatiojakso vaihtoon tuleville. Opinnot päättyvät jouluksi 2009.

Syksyn aikana tulen kuitenkin olemaan yhteydessä Suomeen ja Suomessa asuviin. Syyskuun lopussa lähden suomalaisporukan mukana Berliiniin maratonille. Loka-marraskuussa saan toivottavasti vieraan Helsingistä. Jouluna jo tulenkin takaisin Suomeen. Välillä pystyn olemaan videoyhteydessä kotiväkeen.

Toivon lisäksi, että ehdin käymään syksyn aikana Rotterdamissa ja Bergenissä tapaamassa opiskelijaystäviäni.

Lähteminen aiheutti kuitenkin tiukkaa pohdintaa ja ajattelua. Olen parisuheeni aikana asunut eri paikkakunnalla kuin Prinsessa kolmasti noin puoli vuotta. Ensimmäinen jakso oli välillä Singapore - Suomi, toinen Venäjä - Suomi ja kolmas Lappeenranta - Helsinki. Nyt tulee neljäs jakso, Suomi - Tanska...

Ajattelimme kuitenkin, että on parempi on harmitella tehtyjä kuin tekemättömiä asioita! Minulle tarjotaan mahdollisuutta, jota ei tule usein vastaan. Olisi harmillista olla sitä käyttämättä. Tiedämme myös, että tämäkään ero ei suhdettamme kaada. Hyvä niin!

Tanska ja Pieni merenneito, täältä tullaan! :)
.