keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Niitä samoja asioita

.
Supply chain management

Jakeluketjun hallinnan tenttilukeminen jatkuu. Joka kerta lukemisen aloittamisessa on selkeä "set-up cost" eli asettumiskustannus. Menee aikansa, ennenkuin pääsee lukemisen alkuun keskittyneesti.

Economics of innovation and intellectual capital

Ryhmätyömme "Economics of innovation and intellectual capital"- kurssiin on kaiketi aikataulussaan. Kirjoitin oman osani terästeollisuuden tulevaisuudesta muutama päivä sitten. Toinen henkilö kirjoittaa saman teollisuushaaran nykytilasta, kun taas kaksi muuta tarkastelevat kahta kohdeyritystä. 3.5.2009 ryhmän kaksi jäsentä, A & A, koostavat raportin jäsennettyyn muotoon. Tämän jälkeen jäsen D muokkaa sisällöstä siistin kalvoesityksen, jonka itse esittelen 13.5.2009.

Kesätyö

Sain tiedon, jonka mukaan ystäväni on saanut kesäksi töitä! Hienoa, upeaa. Koko opiskelijajoukostamme tietääkseni vain kolmella on töitä, vaikka työharjoittelu on pakollinen osa opintoja.

Kuntoilu

Kävin eilen ajamassa tunnin verran pyörällä. On se hassua, kuinka hyvä olo satulassa istumisesta (ja ylämäissä putkella seisomisesta) voi tulla. Tänään on suunnitelmissa käydä juoksemassa kevyt 35 min lenkki palautuksena.

Sunnuntaina on ajatuksissa kipaista 1/2 maraton Espoossa. Odotan vain, että reppuselkäkävelystä tullut pikkuvarpaan rakko paranee sitä ennen.
.