perjantai 1. toukokuuta 2009

Hyvää Vappua!

.
Seuraavan kurssin aineisto esille

Päivät ovat kuluneet kalvoja ja artikkeleita lukiessa. Pikkuhiljaa päästään eteenpäin. Sain luettua kaikki "Supply and innovation management"- kurssin materiaalit. Tarkoitus on siirtyä "Economics of innovation and intellectual capital"- kurssin pariin.

Hikoilun maailma

Tulevana sunnuntaina, 3.5.2009, ajatus on käydä juoksemassa 1/2 maraton 6. Teboil- puolimaratonilla Espoossa. Eilen illalla kävin kevyellä lenkillä ja kokeilin muutaman lyhyen kisavauhtisen vedon. Kyllä ne kulkevat, mutta helppoa ei tule olemaan... Onneksi Prinsessa lupasi lähteä kilpailuun mukaan huoltajaksi.

Eilen ja tänään olen tankannut hiilihydraatteja, vaikka puolikas ei sitä oikeasti kaipaakaan. Kokeilen kuitenkin vähän, miten elimistö reagoi Berliini ajatuksissani.

Kesän tri-kisoja ajatellen olen yrittänyt löytää käytettyä märkäpukua huonoin tuloksin. Harmittava asia on, että sen lisäksi yksikään yritys ei taida nykyään tuoda maahan uintimärkäpukuja. Tilaamalla niitä saa esim. UKsta, mutta sovittamisen kanssa on ongelmallisuutta. Onneksi tuntemani triathlonisti on luvannut, että voin sovittaa hänen pukuaan koon hahmottamiseksi.

Vaihto-oppilasaika

Sain tänä aamuna Pietarista sähköpostiviestin, jossa minut nimitettiin virallisesti GSOM:in lähettämäksi vaihto-opiskelijaksi Kööpenhaminaan. Olivat unohtaneet minut varsinaiselta nimityskierrokselta... :) Lisäksi ilmoittivat minun olevan Master of international business (MIB)- opiskelija. Lähetin perään korjaavan tiedon, että olen MITIM- kurssilainen. Pienistä harmittomista tietovirheistä voi jossain vaiheessa tulla ongelma, kun asioita kirjataan virallisiin papereihin eivätkä ne täsmääkään.

Kevennys

Kaksi kannbaalia söivät klovnia. Toinen kysyi toiselta: "Maistuuko tämän sinustakin hassulta?".

Vappua!


Hyvää vappua kaikille!
.