lauantai 9. toukokuuta 2009

Viimeiset kaksi viikkoa

.
Kertausta

Tänään olen jatkanut kevään kahden viimeisen viikon opiskeluputkea. Tulevalla viikolla on tulossa kolme tenttiä:
  • Lopettelin viimeisen osan "Supply and innovation management"-kurssin kertauksesta. Tentti on maanantaina 11.6.
  • Venäjän kertauksessa olen päässyt kappaleen 10 alkuun. Viimeinen kerrattava kappale on 12. Aikaa on torstaiaamuun, tentti on 14.6.
  • Alkuviikosta luen viimeisen osan "Economics of innovation and intellectual capital"- kurssista. Tentti on 15.6.
Maanantain markkinointiluentoa varten luin kurssikirjasta kappaleet 2-4. Kirja avasi näkemyksen, miksi Sengupta luennoi niinkuin luennoi: hänhän on kirjailija eikä tutkija. Hän kertoo vain sitä, mitä on varsin yleispätevään markkinoinnin kirjaansa kahden muun kirjoittajan kanssa naputellut. Omaa tutkimusaineistoa hänellä ei taida juurikaan olla jaettavaksi. Tässä suhteessa varsin erilainen luennoitsija kuin muut Suomessa kanssamme työtä tehneet henkilöt.

Huomenna jatkan venäjän opiskelua sekä teen tutkimussuunnitelmasta merkittävän osan valmiiksi.

LSD

Päivän kuntoilu oli LSD (70 min)- juoksu. Reidet eivät olleet palautuneet edellisistä suorituksista ja kiukuttelevat nyt napakasti... :=(

Huomenna aamulla lähden pienen ryhmän kanssa retkikajakeilla harjoittelemaan pelastamista ja pelastautumisia uima-altaaseen. Olen ilmoittautunut paikallisen melontaseuran tulokaskursseille apuohjaajaksi, joten on hyvä kerrata omia taitoja. Opettamalla oppii itse hyvän matkaa uusia tietoja ja taitoja, vaikka sitten melonnasta.

Sunnuntaipäivän kruunaa LSD-pyörälenkki.
.