keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Sekalaista päivitystä

.
Melontaa

Marjanimen melojien kurssikalenteri alkaa hahmottumaan. Tietoja on osoitteessa http://marjaniemenmelojat.fi/mame/kalenteri.php Uusiakin aiheita on suunnitteilla, mutta ne tuon julki vasta kun asioista on saatu sovittua tarkemmin yhteistyökumppaneiden kanssa.

Gradu

Gradun kirjoittelu etenee pikkuhiljaa. Maanantaisin ja keskiviikkoisin, jolloin on venäjäntunnit, gradu tahtoo jäädä vähemmälle. Matkoineen kieliopintoihin menee 5 tuntia kerrallaan. Jos samaan päivään yrittää vielä saada urheiluharjoituksen, ei keskittyneelle kirjoittelulle jää paljoakaan aikaa.

Tapasin muutama päivä sitten yhden kohdeyrityksen toimitusjohtajan. Hän on kovasti avulias ja innostunut aiheesta. Haastattelen häntä helmikuussa tietolähteenä. Tätä ennen pitää muodostaa haastattelurunko, ja järjestää haastattelun äänitysjärjestelmä.

Venäjälle

Helmikuun alussa on Pietarissa graduseminaari. Matkaa varten täytyy hankkia viisumi ja junalippu. Tällä hetkellä viisumia varten tarvitaan:
  1. Voimassa oleva ehjä  alkuperäinen passi, jonka tulee olla voimassa 6kk viisumin päättymisen jälkeen.
  2. Virheetön anomuskaavake, selkeällä käsialalla ja täydellisesti täytettynä. Katso ohjeet
  3. Yksi passikuva, kooltaan 3,5 x 4,5 cm, korkeintaan 3kk vanha.
  4. Todistus voimassa olevasta matkavakuutuksesta, tarkista täältä onko vakuutuksesi konsulaatin standardien mukainen.
Hotelli on varattu, samoin miellyttävä hotelliseura.


Juoksua

Ilmoittauduin Prinsessan kanssa tulevaksi viikonlopuksi Endurancen 24- tunnin juoksuun talkooväeksi. Numeroidut hullut kiitävät sisäradalla 24 tunnin aikana mahdollisimman pitkälle. Huiput kerkiävät 200 km paremmalle puolelle! Huoltoa ja kannustusta tarvitaan suorituksen aikana reilusti. Tästä keikasta tulee mielenkiintoinen.
.