maanantai 29. kesäkuuta 2009

Kesätouhuja ja vähän tenttejä

.
Kesä on valunut eteenpäin, vaikken ole muka mitään tehnyt.

Olen yrittänyt pitää huolta siitä, että kotona ollessani teen päivittäin ruoat ja siivoan asunnon, kun Prinsessa reppana huhkii ansiotöitä. Ihan en ole tavoitteeseeni päässyt, mutta yritys on kova :)

Muita kesäkuussa tapahtuneita asioista:
  • sukulaisia on saatu miehelään. Häät olivat leppoisat, hyvin järjestetyt, vauhdikkaat ja hempeät. Kiitos niistä!
  • melontaa on harjoiteltu. Seuran Melakoulun eri osiot ovat antaneet uusia tietoja ja taitoja. Viisi iltaa ovat käsitelleet pelastamista/ pelastautumista, suunnistusta, kajakkien varusteita, melontatekniikkaa sekä lähivesien melontareittejä.
  • pyörää ulkoilutettu. Reipasvauhtinen pyörälenkki pistää jalat mukavasti liikkeelle. Vedot puolestaan saavat koko elimistön huutamaan "Apua!". Herkullinen laji.
  • meressä uitu. Merivesi on lämmennyt lähes 20- asteeseen. Uintiharjoittelu aaltojen joukossa on hassun tuntuista. Sameahko merivesi luo oman mystisen viehätyksensä. Parasta sitten siivutetun leivän!
  • lenkkikenkiä käytetty. Tuttua touhua. Yksi kenkäpari on menossa vaihtoon, koska vaimennuskyky heikkenee pohjissa ripeää tahtia. Kengät kestävät käytössäni noin reilun vuoden, huomaan.
  • Ranskan vaellusta valmisteltu. Kaksi viikoa Mercantour:in alueella odottaa heinäkuun alussa.Kävelemme Larche:sta Nizzaan oheisen kartan reittiä. Korkein kohta on noin 2700 m, alin 0 m Välimeren rannassa. Tästä tulee hieno juttu!









  • kirjoja luettu.Varsinkin ranskalaiset (Fred Vargas) ja ruotsalaiset (Henning Mankel, Stieg Larsson) dekkaristit ovat saaneet suosioni.
Näitä kesäasioita, en sen kummempaa. Mutta kiirettä pitää. Kun on aikaa, montaa asiaa haluaisi tehdä. Eikä kuitenkaan kaikkea ehdi.

Tenttituloksia

Muiden asioiden lisäksi olen tenttituloksiakin kauhistelut. "International high technology marketing"- kurssin arvosana oli ilmestynyt LUT:in sähköiseen järjestelmään. Siitä kurssista sain viitosen (5).

Hämmennystä sen sijaan herättää tänäaamuna huomaamani "Strategic management of growth"- kurssin arvosana, joka on 2?! Jotenkin en ole tuota aikaisemmin huomannut. Ja täytyy myöntää, että olen varsin ihmeissäni. Pitänee ottaa asiasta selvää vähän tarkemmin.

Kisailua

Kävin kisaamassa toisen pikamatkan tri-kilpailun 23.6. Vantaan Kuusijärvellä. Tälläkertaa suoritus meni suunnitelman mukaan! Kaikki osasuoritukset tuntuivat lähestulkoon rennoilta (ja pahoilta).

Loppuaika oli 1:18:27, joten paransin aikaani yli viisi minuuttia!

Seuraava tavoite on aikaisemminkin mainitsemani pikamatkan SM-kilpailu Kuopiossa elokuussa. Tavoitteeni on parantaa aikaani edelleen, edes 1:18:00 alle.
.