keskiviikko 3. kesäkuuta 2009

Päivitettyjä opiskelutapahtumia

.
Reilu viikko on vierähtänyt siitä, kun viimeksi päivitin verkkolokiani. Tämä kutsutaan kesälomaksi... :)

Opintorintamalla on ollut pieniä tapahtumia.

Todistukset - missä?

Tänään 3.6. lähetin sähköpostikyselyn Pietariin Anastasia Zaretskaya:lle . Tiedustelin, milloin saan alkuperäiset lukio- ja insinööritodistukseni takaisin Moskovasta (?) nostrifikaatioprosessista. Laitoin viestiin kopiovastaanottajaksi LUT:in yhteyshenkilön, jotta Lappeenrannassakin tiedetään, missä mennään.

Noinkohan yhtenä tutkinnon kuluna tulee olemaan kadotetut todistukset?

Informaatiotilaisuus

LUT järjestää uusille MITIM- opiskelijoille informaatiotilaisuuden 20.8.2009 Lappeenrannassa.

Tuonne etsittiin vapaaehtoisia opiskelijaedustajia puhumaan käytännönkokemuksista ja ajatuksista. Olisi mielenkiintoista osallistua, mutta minun tulee olla Kööpenhaminassa jo 23.8.2009. Parempi on keskittyä muuttoon ja antaa osallistumisvelvollisuus (lue: -mahdollisuus) Lappeenrannassa oleville.

Apuraha

Laitoin muutama päivä sitten "free mover"- apurahahakemuksen LUT:ille. Siitä jäi uupumaan hyväksymiskirje, jonka pitäisi tulla CBS:ltä. Kyseltyäni ao. kirjettä Tanskasta, sain eilen sähköpostilla tiedon, jonka mukaan kirje on lähetetty jo 5.5.2009! Vaikka posti onkin toisinaan hitaahko, pitäisi viestien sentään kulkea kuukaudessa Itämeren Hansa-reittiä myöten Pohjolan perukoille.

Ystävällinen toimistoharjoittelija lupasi uudelleenlähettää kirjeen kotiini piakkoin.

Gradu

Yhteenkään graduun liittyvään paperiin en ole koskenut, vielä. Mielessä pyörii, että voisi eli pitäisi aloittaa artikkelien luku. Pitäisi, niin. Jos tässä nyt jossain vaiheessa saisi aikaiseksi. :)

Kesäloman alku on ollut jo nytkin työllistetty: ikkunoita on pesty, ruokaa on laitettu Prinsessalle, asuntoa siivottu, autoa pesty, polkupyörän takatavaratelineen metallitukia maalattu jne. Loma on kiireistä aikaa!
.