torstai 18. kesäkuuta 2009

Opiskelurintamalta

.
Opiskelupuolella on edelleen ollut hiljaista. Joitakin pieniä asioita on kuitenkin tapahtunut

Apuraha

17.6. sain LUTista sähköpostin, jossa vaihtoon lähteviä kehoitettiin lähettämään henkilökohtaiset tiedot sekä pankki- et yhteystiedot apurahahakemusten liitteeksi. Kaikki hakemukset ovat menossa yliopiston rehtorille hyväksyttäväksi. Hyväksynnän jälkeen Certia, jolle LUT on ulkoistanut rahaliikenteen, maksaa vaihtoapurahoja jonkin aikataulun mukaisesti.

Tämä oli ilahduttava tieto, sillä vaihto-oppilasajasta tulee pakostakin ylimääräisiä kuluja Suomessa asumiseen verrattuna.

Kysely

LUT lähetti kaikille MITIM 2010- opiskelijoille kyselyn menneen lukukauteen liittyen. Saimme palautteen 10.6., jossa järjestävä seura kommenoi palautetta ja kertoi, miten muutostoiveisiin on reagoitu.

Näin asioiden pitääkin mennä: kun kysytään palautetta, siihen pitää reagoida ja antaa vastaajille tietoa takaisinpäin.

Hyvin LUT hoitaa osansa!

Harmittavaa on, että vain yhdeksän opiskelijaa oli palauttanut kyselyn. On turha valittaa olosuhteista, jos palautekanavia ei käytetä! Oman mielipiteen ilmaisu on demokraattisessa yhteiskunnassa vaikuttamisväylä, jota ei kannata ohittaa. Jälleen vähemmistö pääsee osaksi päätöksentekoa, ja enemmistö murjottaa... :)

Tenttituloksia

Reippaasti myöhässä, mutta sentään ennen kesäkuun loppua, tuli "Economics of innovation and intellectual capital"- kurssin tulos. Sain arvosanaksi 4. Ihan kelvollinen suoritus, mutta olisin toivonut vähän parempaa arvosanaa... Tentti oli, kuten arvoisa lukija muistanee, varsin laaja. Kirjoitin tentistä aikanaan osoitteeseen http://mitim-lut.blogspot.com/2009/05/tentti-takana.html
Jossain vaiheessa olisi mielenkiintoinen nähdä tenttipaperin arvostelu tarkemminkin.

MITIM 2009 valmistuu

Helsingin Sanomat uutisoi 18.6.2009, että MITIM 2009 opiskelijat ovat puolustaneet gradujaan väitöstilaisuudessa. Hienoa, että he ovat päässeet opintojensa loppuvaiheisiin.

Onnea kaikille valmistuville jo etukäteen!!
.