keskiviikko 18. marraskuuta 2009

Gradua ja vettä

.
Sain otettua itseäni niskasta kiinni ja aloitin gradun materiaalien lukemisen. Olen ottanut tavoitteeksi lukea yhden artikkelin, ajatuksen kanssa, päivittäin. Nipussa on kymmenkunta tekstiä valmiina, mutta tiedossa on, että jokaisesta niistä löytyy viitteitä seuraaviin artikkeleihin. Toivoa pitää, että jossain vaiheessa artikkelit alkavat viittaamaan toisiinsa, jolloin saturaatiopiste on saavutettu.


Iloksenne kuva kotiuimahallistani, eli Fredsriksbergin uimahallista. Päivällä siellä on yleensä riittävästi tilaa teknikkaharjoittelulle. Tätä touhuan kuvan vasemmassa reunassa kaksoisradalla. Matkauintia ei oikein pysty tekemään kuin aikaisemmin aamupäivisin, sillä päivällä ja varsinkin illalla asiallista ratakäytöstä ei oikein ole. Tänäänkin naapuriradalla, joka on varattu kuntouimareille, mentiin "kilpaa" kolme rinnan. :)

Vettä tulee myös taivaalta. Säätila on ollut vaihettelevainen. Lämpö pyörii 5-8 asteen ympärillä, harmaat pilvet ovat koko taivaankannen peittona ja sadetta tulee pari kertaa viikossa.

Pyöräilyasu märkänä kävin ulkoilutarvikeliikkeessä sovittamassa maastojuoksukenkiä. Nyt löytyi oikea malli ja koko. Näillä tiedoilla osaankin ostaa parin verkkokaupasta, jossa ne ovat noin 12 euroa halvemmat kuljetuksineen.
.