keskiviikko 11. marraskuuta 2009

Sekalainen tapahtumaote

.
Nexus

Liiketoimintasuunnitelmamme teko on edennyt markkinatilanteeen kartoitusvaiheeseen. Miinanraivauksen, ja muun sotilastietouden, "koraani" on Jane's. Brittiyritys on kaiken leimahtavan ja paukahtavan maailmanosan tiedon kauppias.He keräävät  ja analysoivat turvallisuus- ja sotilasalan dataa muokaten sen myytävään informaatiomuotoon.

Eräs heidän julkaisuistaan on Jane's Mine and Mine Clearance. Opusta eikä tietokantaa löydy CBSn kirjastosta, mutta se olisi saatavilla kadettikoululta. Hetkinen, minähän olen tainnut nämä asiat jo selittää aikaisemmin?!

No kuitenkin, toivottavasti tanskalainen veijari käy hakemassa ao. kirjaston kirjastokortin ja lähtee tiedusteluretkelle.

Ryhmämme osa jäsenistä ehdottaa, että suunnittelisimme projektia Nexus- kahvilassa. Kyse on minulle uudesta tuttavuudesta. Kauppakorkean oppilaskahvio muuntautuu keskiviikkoiltaisin kaljakuppilaksi, johon voi mennä viettämään pikkulauantaita. Siellä voisi kuulemma virittää projektia eteenpäin oluen ääressä. Jaa...

Kramppeja

Jalat kramppaavat. Viime viikolla porrasnousussa toinen pohje kiukutteli. Erittäin yllättävästi viime yönä toinen reisi kramppasi! Aloitin hoitona magneesiumkuurin. Tiedä häntä onko siitä hyötyä, jos kohta siitä ei ole varmaan haittaakaan.

Mulholland Drive

David Lynch on ohjannut mielenkiintoisia, osin unenomaisia, (jännitys)elokuvia kuten The Elephant Man,  Twin Peaks ja Lost Highway. Eilen illalla kaivelin vuokraemäntäni elokuvavarastosta Mulholland Drive- elokuvan. Erittäin mielenkiintoinen pätkä tulkintanäkökulmasta. Jäin pohtimaan juonen loppuosan käänteitä yön läpi. Juoni lenkittyy takasin, työskentelee symbooleilla, liikkuu unen, hallusinaatioiden ja todellisuuden tasoilla sekä sekoittaa käsittääkseni henkilöiden rooleja tilanteesta toiseen.

Lähestulkoon elokuva, joka pitäisi katsoa uudestaan...
.