perjantai 13. marraskuuta 2009

Viikko paketissa

.
Kurssi suoritettu

Outsourcing- kurssin raportti on jätetty sisälle. Hoplaa. Kolmas CBSn kurssi on näin suoritettu, joskaan en tiedä lainkaan millaisia arvosanoja on odotettavissa. Arvostelut tulevat näkyville www.e-campus.dk sivustolle salasanalla suojatulle osiolle. Olen käynyt kurkistelemassa edellisten kurssien tuloksia, mutta mitään ei ole näkynyt. Hidasta on toiminta täälläkin...

Raporttini käsitteli erään olemassaolevan yrityksen liiketoiminnan laajentamista uudelle palvelualalle. Kehittelin keksimääni liiketoiminta-ajatusta ja tarkastelin sitä outsourcing, offshoring, crowdsoucing etc. näkövinkkeleistä. Kun jaksaisin, kävisin esittelemässä ajatusta myös ao. yrityksessä.

Graduseminaari

GSOM ilmoitti jokunen päivä sitten, että he pitävät meille graduseminaarin 13.11.2009 Pietarissa. Meidän maailmalla olevien opiskelijoiden olisi pitänyt liittyä tilaisuuteen videokonferenssin avulla. Valitettavasti en kyennyt järjestämään CBSn päässä videoneuvottelutilaa, joten joudun jättämään graduprojektini tilanneraportoinnin seuraavaan kertaan.

Tuskin maailma tähän kaatuu.

Todistukset

Pyysin LUTin aina niin ihastuttavaa ja ystävällistä yhteyshenkilöä lähettämään Venäjältä tulleet todistukseni kirjeessä kotiini. On hyvä, että saan dokumentit fyysisesti haltuuni, viimeinkin.

Polar

Hieman on alaston olo. Polarin sykemittarin vastaanotin sai hieman siipeensä muutama viikko sitten pudotessaan lattialle Lauttasaaren uimahallissa. Tapahtuman jälkeen olen havainnut näytön sisäpinnalle kertyvän toisinaan kosteutta. Lisäksi toiminnallisuudet ovat alkaneet käyttäytymään hieman sekavasti.

Vein välpän Polarin valtuuttamaan huoltoon Norrebrogadella. He totesivat koettimella saman asian eikä o-renkaan uudelleenasettaminenkaan parantanut tiiveyttä. Päädyimme lähettämään laitteen Polarin huoltoon Tanskassa. Palautus on 1-2 viikon kuluttua, vasta! Miten tässä nyt urheilee ilman datakaapparia? :)

Pitänee lomailla väliaika. No ei!
.