torstai 17. joulukuuta 2009

Hyvä tentti, mukava uinti ja jännittävä iltapäivä

.
Developing growing business from patents- kurssin suullinen tentti on takana. Puolustin liiketoimintasuunnitelmaamme sen verran tehokkaasti, että sain kurssin arvosanaksi 12, joka on 7- portaisen arvosteluasteikon korkein.

Muutenkin päivä on lähtenyt liikkeelle mukavasti. Ajoin aamulla seitsemän jälkeen suolaisenkuraisessa ruskeassa lumisohjossa uimahallille polskuttelemaan 2 250 m harjoituskokonaisuuden. Yllätyksekseni kykenin uimaan ensimmäistä kertaa yhtämittaa vapaauintia yli 200 m TI- tyylisuunnalla. Aikaisempi ennätys ylittyi jopa reilusti, koska sain uitua 1 000 m ilman pysähdyksiä. Jee!!

Jos minusta ei kuulu tänä iltana, soitelkaa Kööpenhaminan poliisilaitokselle. Lähden kohti Bella Centeriä, jossa on COP 15 ilmastokokous. Yritän päästä sisään kutsukortillani seuraamaan väittelytilaisuutta. Paikallisten lehtien mukaan keskuksen ympärillä on joka päivä nahinaa poliisien kanssa ja satoja pidätyksiä.... :=/ Koetan nyt kuitenkin välttää tuo, sillä harjoittelin jo männäviikolla kertausharjoituksissa pidätetyksi tulemista mielenosoituksessa ja sotilaspoliisien raudottamisen kohteena olemista. Yksi kerta kuukaudessa riittää.
.