tiistai 29. joulukuuta 2009

Viimeistä viedään

.
Maistraatti

Olisin kertonut Kööpenhaminan maistraatille tänään, että olen muuttamassa maasta pysyvästi pois 30.12.2009 alkaen. Onnettomasti vain he ovat lomalla 3.1.2010 asti! No ei sitten palauteta tanskalaista sairausvakuutuskorttia eikä tehdä muuttoilmoitusta. Höh.

Kirjaston sakot

Onnistuin sentään palauttamaan loput Kööpenhaminan pääkirjastosta lainaamani elokuvat ja kirjat. Jostain syystä heidän järjestelmänsä väitti minun palauttaneen viidestä samana päivänä lainatusta elokuvasta yhden myöhässä, vaikka palautin ne kaikki samalla kertaa. Sakkoja jäi maksamatta 12 DKK, koska en ole asiasta samaa mieltä heidän kanssaan...

Asunnon luovutus

Vuokraemäntäni kävi tarkastamassa asunnon ja totesi kaiken olevan kunnossa. Hän lupasi maksaa 5100 DKK vuokrapantin heti tänään eli huomenna. Toivottavasti näin käy, eikä rahoja tarvitse karhuta yliopiston kautta.

Kohta mennään

Asunto on nyt tyhjennetty ja auto pakattu huomista ajoa varten. Tarkoitus on lähteä ajamaan viimeistään kello 07.00, kunhan viimeiset laukut on nostettu autoon ja toinen pyörä viritetty tellinkiin auton katolle. Vähiin käy ennenkuin loppuu. Tämä Tanskassa asuminen.
.