maanantai 9. helmikuuta 2009

Nyt se alkaa

.
Vauhdinotto Helsingissä on takana. Ajelin viime viikolla takaisin kotiin Stadiin, koska opetus alkaa LUTilla vasta tiistaina 10.2.2009. Pieni kotiloma olikin tarpeen: Prinsessa on osoittanut uskomatonta henkistä venymiskykyä syksyn 2008 aikana ollessani Venäjällä. Pienestä yhteisen ajanvietosta ei ollut ainakaan haittaa.

Tänään 9.2.2009 aamupäivästä palasin Lappeenrantaan jo melkein tuttuun asuntooni. Toin mukanani muun muassa pari mattoa ja päiväpeitteen. Seinälle toin vuosikalenterin. Pienillä asioilla saa asunnon näyttämään aika helposti vähän enemmän omalta.

Päivän suurin kohokohta on ollut skype-puhelu kotiin. On mukava, kun saa jutella naamatusten. Kun lisäksi puhelusta ei tule lisäkustannuksia, niin aina vain paranee. Kummassakin päässä internetin yhteyskustannus on kiinteä, joten siirretyn datan määrä ei vaikuta hintaan.

Illalla kävin yliopistolla pelailemassa ultimatea. Kai sitä pitäisi uskoa jo pikkuhiljaa, että voisi jättää tuon nuorempien juoksuttamisen muille. Nyt on vasen nilkka viittä vaille paketissa, vasemman kyljen lihakset jumissa ja oikea polvi kiukuttelee. Oletteko nähneet, kun koiralle heitetään pallo? Korvat heiluen luppa ryntää lelun perään autoista ja aidoista välittämättä. Minulle käy samoin ultimatessa... Kun intoa on enemmän kuin älyä, ei lopputulos voi olla kuin surkea. Kun pakettiin lisätään vielä liian hyvä kunto verrattuna nivelten kestokykyyn, niin mitä muuta voi odottaa? Loukkaantumisia ja kipua. :)

Huomenna yliopistolle ensimmäiselle luennolle ja hakemaan kirjastosta aiheen kurssikirjaa. Ihan on sama tunnelma kuin ala-asteella lukukauden alussa! Toivottavasti opettaja on mukava ja kiltti.
.