keskiviikko 25. helmikuuta 2009

Yksi takana

.
Saimme yhdessä vaihtoraportin tehtyä. Valokuvien kanssa siitä tuli aika mukavannäköinen paketti. Kävin luovuttamassa sen LUTin kansainvälisten asioiden osastolle, jossa se siirretään verkkoon kaikkien nautittavaksi. Yksi pakollinen työ takana... Tik.

Kansainvälinen rahoituksen luennot ovat mielenkiintoisia. Aihe on kuitenkin harmittavan "tefloninen". En saa otetta siihen, ovatko asiat vaikeita vaiko helppoja. Välillä kuvittelen, että suurin osa asioita ovat itsestäänselvyyksiä, mutta kirjan Madura & Fox. International financial management. lukeminen saa minut aina toisiin aatoksiin. Tämä aihe tulee vaatimaan työtä, luulen.

Keskiviikkoaamuisin meillä on venäjän tunnit kello 08:30 - 10:00. Viime perjantain tunnit jäivät minulta väliin, koska tunnit menivät päällekäin Supply management- luentojen kanssa. Tänä perjantaina tulee käymään taas samoin. Tällaisesta pätkittäisestä tunneilla käymisestä ei oikein saa tukea oppimiselle. Kovasti harmillista!

Eilen tiistaina kävin toistamiseen räpiköimässä Lappeenrannan Kisatoverien (LrKT) tekniikkakurssilla. Voi, miten tuo uiminen voikin olla niin hankalaa :) Välillä meinaa hukkua, välillä tulee juotua puoliallallista vettä. Lopputuloksena on, että yö menee osin valvoessa, kun elimistö on joutunut himpan verran liian koville. Aamulla jokaista elimistön lihasta kivistää. Ja ensi viikolla uudestaan! Kiva!
.