tiistai 10. maaliskuuta 2009

Mankeli eli johtajan päätös

.
Luento ja johtajan päätös
Maanantaina jatkuivat Supply and innovation management-kurssin luennot uuden luennoitsijan johdolla. Aikaa oli varattu koko päivä, kello 0900 - 1600. Puoleen päivään mennessä tein tarpeelliset johtopäätökset ja siirryin lukemaan International financial management- kurssin tenttiaineistoa.

Koin ajankäytön olevan näin parempaa. Jos asia ei pääse Sengen oppivan organisaation tahi "miten käytät liimalappuja aivoriihen apuna"- tason yli, ei luento kovin paljon anna.

Oheinen kuva EI ole samalta luennolta. Kuvassa Martikainen takoo päähämme kansainvälisen rahoituksen (International financial management) saloja.

Perjantaihin mennessä pitää valmistella ryhmätyönä parin annetun artikkelin kooste kalvoesitykseksi. Tähän toki osallistun omalla työlläni.

Mankeli

Huomasin tänään aamulla, että pesutuvassammehan on mankeli! Olen nähnyt koneen mutten ole nähnyt sitä. Hakiessani puhtaat pyykit, mankeloin vuodevaatteeni. Jopas niistä tuli mukavansileitä! Tästä pitää ottaa tapa.

Tämä päivä

Tämän aamupäivän töitä ovat aamupalan (viiliä, ruisrieskaa, mehua, kahvia, kananmunaa) lopettelu, tenttiin lukua sekä yllämainittujen parin artikkelin luku. Iltapäivä menee luennolla, jonka jälkeen ilta kuluukin uimaharjoituksissa. Motorinen turhautuminen pitää mielen vekkulina.

Yliopisto

Viereinen kuva on yleisnäkymää yliopiston 2. vaiheen käytävältä. Rakennuksia on pykätty lisää vuosien kuluessa seitsemässä vaiheessa, joiden mukaan rakennukset on nimetty. Kauppatieteet majailevat 7. vaiheessa. Meidän luentojamme pidetään milloin missäkin, joten talo tulee pikkuhiljaa tutuksi.




Toinen kuva on yliopiston 1. vaiheen aulasta. Portaita pitkin pääsee muun muassa ruokalaan. Kuvan vasemmassa reunassa on Skinnarila-sali, joka on suurin yhtenäinen luentotila.