tiistai 11. elokuuta 2009

Perehdytysohjelma

.
CBS järjestää tuleville vaihto-opiskelijoille perehdysviikon 24.-28.8. Viikon aikana tutustutaan tanskalaiseen kulttuuriin, yliopiston kampukseen, opiskeluun CBSllä, tietohallintoon, asumiseen ja muihin käytännön asioihin sekä kursseihin ja tentteihin. Nämä aiheet jaksottuvat koko viikolle päiväohjelmiksi. Iltaisin on erilaisin sosiaalisia tapahtumia.

Noin 700 opiskelijaa on jaettu 7-8 ryhmään. Ryhmät on nimetty väreillä. Oma ryhmäni on sininen.

Perjantaina, jolloin ehdin paikalle, on sinisellä ryhmällä ohjelmassa enää kulttuuripäivä... :/ Ensin ajattelin, että jätän kulttuurin väliin ja livahdan reippaasti perjantaiksi johonkin toiseen ryhmään kuuntelemaan tärkeämpiä aiheita. Valitettavasti suurin osa ryhmistä on kuitenkin kanditutkintoa suorittavien ryhmiä. Meitä maisteriryhmiä on vain kaksi. Nämä molemmat ryhmät ovat perjantaina yhdessä kulttuuripuolella. Luulen, että ryhmän vaihto "vahingossa" ei ehkä olekaan hyvä idea, sillä tutustumisohjelma voi olla hieman erilainen eri ryhmillä.

Yritänkin edellisen idean sijaan saada haltuuni jonkin omaan ryhmään kuuluvan opiskelijan yhteystiedot. Ajattelin pyytää häntä keräämään tarpeelliset tiedot viikon aikana ja auttamaan minua orientoitumaan omalla ajalla.
.