sunnuntai 18. tammikuuta 2009

Heijastelua

.
Eilinen eli lauantai, kahdeksastoista tammikuuta, meni heijastellessa.

Pohdin päivän mittaa tietämysasioista ja heijastelin ajatuksiini omia käsityksiäni tietämyksen olemuksesta. Materiaaleissa oli yksi erityisesti ajatuksia herättänyt, jos kohta vaikea, teoreettisfilosofinen artikkeli. Pitää kaivaa kirjoittajan nimi esille vähän myöhemmin.

Toinen päivän heijastelu oli pohdinta juoksusta ja sen merkityksestä psyykkeelle. Kävin LSD (Long Slow Distace) lenkilllä kaverin kanssa jutellen niitänäitä. Kiitos mukavasta lenkkiseurasta! Pitkät lenkit ovat mukavampia yhdessä, vaikka toisinaan rauhallisessa ympäristössä soololenkit ovat mielelle hyväksi. Pietarissa näitä rauhallisia alueita ei tosin taida olla. Seppolassa nimimerkki petteri.vartiainen on osannut kirjoitella loistavasti pitkien lenkkien antamista ajatuskuluista. Suosittelen lukemaan hänen tarinoitaan osoitteessa http://seponkotisivut.com/vb/showthread.php?t=3358&highlight=henkisesti+valmis

Heijastelua on tapahtunut myös liikenteessä. Suosittelen ehdottomasti Pietariin tulijoille heijastimien käyttöä. Minulla on kummassakin repussa heijastin, ja lisäksi takissa roikkuu yksi. Taidan olla lähes ainoa, joka käyttää näitä hengenpelastajia katuliikenteessä. Ja katso, on tapahtunut useasti, että auto on pysähtynyt risteyksessä nähtyään minut. Taitavat olla niin hämmentyneitä valoilmiöstä, että pysähtyvät outouttaan. Niin tai näin, mutta heijastimet toimivat!
.