torstai 15. tammikuuta 2009

Teknologiatentin tulos, CSRn tentti ja muuta lukuasiaa

.
Teknologiahallinnon tentin tulos oli 48/60. Aika hassua, sillä olin aika varma että saisin 56 tai 58 pistettä. En nyt kuitenkaan jaksa mennä tarkastamaan tenttipaperiani. Loppuarvosana aineesta on B. Ihan riittävä minulle, vaikka opettaja olikin kovasti harmissaan puolestani...

CSRn tentti käsitti aikaisemmin annetut kysymykset. Ensimmäisessä tehtävässä piti maiden (minulla Suomi ja USA) eettisen vertailun lisäksi pohtia ao. maiden liiketoiminnan tärkeimpiä eettisiä tekijöitä, niiden syitä sekä kilpailukykyä ns. hypernormien valossa tarkasteltuina. Ihan pätevä kysymys kaikenkaikkiaan.

Toisessa kysymyksessä kohdalleni tuli muotoilla yhdysvaltalaiselle leluteollisuudelle eettinen ohjeisto. Hopsaa, verkosta löytyi yhdysvaltalaisen leluteollisuuden tekemä eettisen toiminnan normisto! Sitä hyödyntämällä sain tämän tehtävän aika näppärästi valmiiksi.

Aikaa meni annetut 1,5 tuntia. Tenttivastaukset pitää kirjoittaa kuulakärkikynällä. Olin kirjoittanut ensimmäisen version lyijykynällä, joten aikaa meni puhtaaksikirjoittamiseen vähän turhan kanssa.

Nyt keskityn tietämyshallintoon. Artikkeleita on paljon mutta runsaasti. Onneksi aihe on mielenkiintoinen ja aikaa on maanantaihin asti.
.