tiistai 20. tammikuuta 2009

Jotain hukassa minimitasolla USA-Venäjä- suhteissa

.
Hukassa

Tämä päivä on mennyt hukkunutta opiskelumotivaatiota etsiessä. Tuntuu turhauttavalta lukea toista tai kolmatta kertaa samoja talousasioita ydinasioita kertaillen. Olen päässyt kirjassa eteenpäin väksisin noin puoleenväliin, mutta nyt ns. tökkii. Yleisestikin ote lukemiseen on päässyt katoamaan salakavalasti. Jos joku löytää otteeni, niin voisiko toimittaa sen tänne huoneeseen 639?

Onneksi ihmisen mieli on keksiväinen. Olen keksinyt tälle päivälle vaikka mitä korvaavaa tekemistä. Olen imuroinut huoneemme, laitellut ruokaa (polentaa ja tonnikalaa, jälkiruoaksi teetä ja pikkuleipä), käynyt salilla, lounastanut ulkona ja suunnitellut tulevan kesän reissuja.

Minimivoimaa

Salikäynti kääntyi päälaelleen. Tarkoitus oli tehdä tempojuoksua matolla ja maksimivoimaharjoitus salilla. Lopputuloksena oli minimivoima. Ainakin tällä hetkellä ruumiista ei tunnu löytyvän kuin väsähtäneitä osasia. Huomenna on tulossa lepopäivä, joten eiköhän tästä taas eteenpäin ponnisteta. Hitaasti...

Tulevan kesän tuumailua

Prinsessalle tiedoksi: luin Soininvaaran matkakertomuksen kursiivisesti läpi. Mielenkiintoinen reissu Tallinnasta Nizzaan, jossa hänellä oli mukana vain 8 kiloa painava reppu ja kilpa(?)pyörä. Kevytmatkailu saattaisi olla harkitsemisen arvoinen kokeilu, reittinä Riika-Rostock... Jätetään ajatus hautumaan.

Obama

Tänään on Obaman virkaanastujaistilaisuus. Naapurihuoneen TV ei toimi, joten jaan huoneeni tällähetkellä kolmen saksalaisen kanssa, jotka haluavat nähdä tämän maailmanpolitiikan merkittävän tapahtuman reaaliaikaisena.

Ainoa ongelma on, että yksikään näkyvistä venäläisistä kanavista ei lähetä tilaisuutta! Eihän tuo nyt ole niin merkittävä pippalo, että venäläisten kannattaisi mediaresurssejaan mokomaan tuhlata.

Taitavat yrittää näyttää USAlle, että Venäjä ei pidä kyseistä valtiota huomionarvoisena.
.