keskiviikko 21. tammikuuta 2009

Takaisin tutumpiin aiheisiin, eli opiskeluun ja syöntiin

.
Aika palata maanpinnalle ja kertoa mitä pietarilaiseen arkielämään kuuluu. Ei paljon mitään... Sisällä olen nöpöttänyt ruokakauppareissua lukuunottamatta. Seurana on sentään ollut saksalainen opiskelijatar, joka valmistautuu viimeiseen tenttiinsä.

Olen tavannut "Baye. 2009. Managerial economics and business strategy. McGrawHill."- kirjan loppuun päivän kuluessa. Huomenna kertaan luentokalvot ja muut tunnilla annetut materiaalit. Josko se riittäisi perjantain managerial economics- tenttiin valmistautumiseen.

Päivän kohokohta oli illallinen: pakastettuja pelmeenejä vedessä keitettyinä. Maittavia ja makoisia palleroita lautasen täydeltä. Kun hinta 450 gramman ostopakkaukselle oli noin 80 ruplaa eli 2 euroa, hinta/määrä/laatusuhde on kohdallaan. En tosin syönyt kaikkia itse, vaan jaoin kulinaristisen nautinnon saksattaren kanssa.

Loppuajan olen keräillyt asuntolan palvelimelta treenimusiikkia koneelleni. Jos sitä jossain vaiheessa viimeinkin laittaisi pienen ja kevyen MP3- soittimen. Olen katsellut Creativen Stone:a ja iPod Shufflea "sillä silmällä". Nuo fyysiseltä kooltaan pienet 2-4 GB soittimet ovat 40-70 euroa. Mallit mahtuvat pikkuruisina vaikka shortsin taskuun lenkille mukaan.

Nyt kuluttelen aikaa ja odotan nukkuma-aikaa. Huomenna käyn laitoksella kuuntelemassa perjantain tentin konsultaation, jännittämässä tietämyshallinnon tentin tuloksia ja - salilla. Vuorossa on tämänpäiväisen levon jälkeen pyörälle lihaskestävyysharjoitus ja juoksun puolelle voimaharjoitus.
.