keskiviikko 26. marraskuuta 2008

Kohti Suomea!

.
Pitkä päivä on takana. Aamulla taloushallintoa ja sen pieni tentti. Iltapäivällä teknologiahallintoa ja sen tentti. Jatkona venäjän tunti, josta suoraan konsultaatioprojektin palaveriin. Yliopistolla tuli oltua aikavälillä 09.00 - 21.00. Oliko riittävästi?

Pakkailin äsken tavaroita päätäkseni lähtemään huomenna aamulla junalla Suomeen! Visiteeraus tulee hyvään aikaan ja tarpeeseen. Takaisin palailen ensiviikolla. Väliaikana ei venäläinen puhelinnumeroni ole käytössä. Jos jollakulla on asiaa, soitelkoon suomalaiseen numerooni.

Tähän loppuun hieman pohdintaa elämästä. Vaihdoin ajatuksia juoksututtuni neiti V:n kanssa verkossa ja hän kommentoi: "Mä ainakin olen oppinut sen, että kun jostain uskaltaa vaan radikaalisti luopua, niin siitä yleensä seuraa hyvää. Ainakin oppii tuntemaan itseään paremmin ja tulee itsensä kanssa paremmin toimeen."

Hyvin ajateltu! Jatkoin itse keskustelua seuraavin sanakääntein: "Jep-jep. Näin juuri käy. Elämässä ei harmittele niitä asioita, joita tuli tehtyä vaan niitä, joita ei tehnyt. Biologisen tason yläpuolella elämän tarkoitus on olla onnellinen. Vaihtelu ja uuden kokeminen tekevät minut onnelliseksi. Elämää ei onneksi tarvitse suunnitella loppuun asti. Kun avaa riittävän monta veräjää, astelee riittävän monella polulla ja pitää riittävästi vaihtoehtoja auki, asiat loksahtelevat kohdalleen."

Näihin tunnelmiin, hyvää yötä!
.

Ei kommentteja: