keskiviikko 17. joulukuuta 2008

Taloutta ja teknologiaa, kurssin arvosanoja + läpäisya

.
Taloushallinto

Saimme taloushallinnon ensimmäisen lopputentin tulokset. Ei voi olla muuta kuin tyytyväinen, sain 27/30 pistettä.

Teknologiajohtaminen (tai oikeammin -hallinto)

Teknologiajohtamisen kurssin arvosana määräytyy kuulema seuraavasti:
  • välitentti: 20%
  • henkilokohtaiset tehtävät: 20%
  • lopputentti: 60%
Loppukokeeseen on luennoitsijan mukaan tulossa 60 kysymystä, vastausaikaa annetaan 90 - 240 minuuttia. Näistä kysymyksistä osa on monivalintakysymyksia, osa SQL- mallinnus/-koodaustehtaviä, osa jotain muita kysymystyyppejä.

Näiden lisäksi professori Torkkeli tulee lähettämään omat kysymyksensä. Tekemista tulee tentissä olemaan näillä näkymillä riittavasti...

Henkilökohtaisten tehtävien määrää on laskettu alkuperaisestä tehtavänannosta jonkin verran. Nyt Turban:in kirjasta tarvitseekin tehdä vain osa ns. minicase:ista. Kysyin tamänpäiväisellä (17.12.2008) luennolla, aikooko arvon luennoitsija palkita jotenkin niitä, jotka ovat jo tehneet kaikki alunperin annetut tehtavät? Ja katso, hän ilmoitti antavansa ylimääräiset 15% tällaisille henkilöille.

Jos olen nyt tulkinnut oikein, kurssista läpipääsyyn tarvitaan yhteensä 50%. Minulla on jo välitentistä noin 20%, tehtävistä 20% + ylimääräiset 15%. Kurssi on suoritettu!! Kun käyn vielä lopputentissä arpomassa kysymyksiin vastauksia, saan pelkastään arvosanaa korottavia pisteitä. Stressi poistui tämän kurssin osalta juuri nyt... :)
.