tiistai 22. syyskuuta 2009

Murinaa!!!

.
Murinaa- murinaa...

Kolme pakettia ovat olleet matkalla Chainreaction:ilta UKsta Tanskaan jo jonkin aikaa. Kaksi pakettia on tilattu 7.9. ja nyt kalenteri näyttää 22.9. päivää.

Ovikello soi ja paikallisen kuriiriyritelmän GLSn sankari toi paketin. Yhden paketin. Kaksi muuta ovat edelleen jääneet matkalle kahteen eri varastoon ympäri Tanskaa.

Olin soittanut männäviikolla kyseiseen fakiiriyritykseen ja nimenomaan sopinut, että kaikki paketit tuodaan samalla kertaa tänään 22.9. Vaan kun ei. Rähjäsin intialaisressukalle, joka ajoi autoa. Vaan minkäs hän mahtaaa, kun vain yksi paketti oli annettu kyytiin.

Puhelin käteen ja soittamaan asiakaspalveluun. "Juu, meillä on käynyt pieni erehdys. Käykö, että tuomme huomenna?", sanoo naikkonen sen jälkeen, kun minua on pomputeltu henkilöltä toiselle 4 kertaa! No kun ei käy! Olen kotona tänään, en huomenna. Vaan antautuahan sitä pitää, kun ei muu auta.

Huomenna tuovat molemmat puuttuvat paketit, jos luoja suo ja GLS antaa. Kunhan nyt keräilevät ne eri varastoistaan samaan (?) autoon ja ajelevat tänne. Minähän odotan toki, ei tässä mitään. Mitäs sitä muuta tekemistä aikuisella miehellä olisikaan...?

Jos tapanani oli kiroilla, niin nyt päästelisin ärräpäitä. Voihan sitä pidellä kädessään uutta pyörän lukkoa ja suunnitella, miten sen kiinnittää siihen uupuvaan pyörään...
.