tiistai 15. syyskuuta 2009

Toppuuta...!

.
Elämässä on vaikea hidastaa, vaikka niin päättäisikin, kun on mukavaa.

CBSn viestijuoksukilpailu on ohi. Olen omaan juoksuuni tyytyväinen, vaikka en saanutkaan toppuutettua omaa menoani ihan niin paljon kuin olisin halunnut. Kun saa rintaansa kilpailunumeron ja vierelle muita säntääviä sankareita, on niin helppo lähteä kirmaamaan.

Kun lisäksi lähden tarkoituksella ihan perältä, oli niin riemastuttavaa ohittaa matkalla yli sata juoksijaa! Ajanotto lähti käyntiin vasta, kun ajanottosirun sisältävä viestikapula vietiin lähtöviivalla olleen mittaupöydän ohi. Näin bruttoajalla ei ollut väliä, vaan ainoastaan nettoaika vaikuttaa.

Jos Berliini ei nyt onnistu, niin syyn tiedämme :)

Osallistuvia joukkueita oli 217, joten ilmassa oli suurta urheilujuhlan tuntua. Saimme numerot, juoksupaidat, viestikapulat jne. mitä asiaan kuuluu.

Meidän joukkueemme ei tosin ottanut noita paitoja käyttöön, mutta itsessään paita tuntuu hyvälaatuiselta. KPMG on tukenut aika voimakkaasti, siis mainostaa reilusti.

Reitti oli ahdas, mutta siinä oli mukavasti temponvaihtopaikkoja. Mutkat, ylä- ja alamäet sekä erilaiset alustat antoivat oman säväyksensä suoritukseen.

Oma aikani 2,5 matkalla oli 10:36, mikä on ihan siedettävä. Ensimmäinen väliaika oli 06:35 ja toinen 05:20. Pystyin siis ns. negatiiviseen jakoon, l. toinen kierros oli nopeampi kuin ensimmäinen. Näin on parempi!

Lyhyet matkat eivät ole minun eritysaluettani, mutta lähden siitä, että vauhtia pitää pystyä kiristämään, tai vähintään pitämään sen tasaisena.

Hetkinen, eiväthän nuo ajat nyt täsmää...?! No, joka tapauksessa kokonaisaikani on oikein.

Ensimmäisen kierroksen (1,25 km) jälkeen olin kokonaissijoituksessa 105 sijalla, mutta toisen kierroksen jälkeen olin jo sijalla 79!

Yhteisajalla 0:43:34 tulimme kokonaiskilpailun sijalle 76.
.