sunnuntai 26. lokakuuta 2008

Business as usual

.
Vetinen sunnuntai

Vettä on tullut koko sunnuntain kuin ennen Noan aikaa. Myrsky on sama, joka on jyllännyt Suomen päällä. Saamme varmaan nauttia myräkästä vielä jonkin tunnin, sisällä katsellen. Tällaiset kukkakepit ottaisivat turhia riskejä lähtiessään ulos juuri nyt. Suuremmatkin esineet saavat lentotaidon ykskaks. Nöpötän täällä ja juon teetä.

Opinnot

Päivä on mennyt opintojen parissa. Aamulla tietojohtamista GLOBAL- projektin tutkimusartikkelin parissa. Olen tutustunut projektiin ja sen tuloksiin jo Kuopiossa väitöskirjan teon aikana. Projekti tuottaa kohtuullisen käyttökelpoista tietoa, tosin yleisesti kulttuuri- ja johtamistutkimukselle asettavin varauksin.

Pääosa ajankäytöstä on mennyt mikrotalouden parissa lukuunottamatta venäjänkielen rypistystä. Herra R oli ystävällinen ja auttoi kyselemällä sanastoa. Opettelimme yhdessä sanomaan "Herra G rikkoi ikkunan asuntolan edessä" :)

Aamuyön mellestystä

Osa asuntolan sankareista oli aamuyöllä asuntolaan tullessaan päätynyt avoimen ikkunan kautta vartijoiden kiinteistönvalvontakeskukseen. Nettiin oli ilmestynyt tänään valokuvia, jossa veijarit ihmettelevät valvontakameroiden monitoreita ja pyllistelevät kameralle. Että sellaista reipasta partiolaistoimintaa.

Aamuyöllä asuntolalle oli saatu kutsuttua myös miliisi. Suurehko asuntolassa asuvien opiskelijoiden pumppu oli yrittänyt päästä sisälle lukitusta ulko-ovesta. Lopputuloksena miliisin tulo paikalle ja kaikkien (?) paikallaolleiden opiskelijoiden henkilötietojen kirjaaminen ylös.

Olipas minulla tylsää kun nukuin taas onneni ohi.

Muuta elämää?

Muuten asuntomme elämä on ollut normaalinoloista. Kämpässämme on kopioitu pornoelokuvia venäläisten opiskelijattarien pyynnöstä, tehty ruokaa, nukuttu ja kuunneltu musiikkia. Business as usual....
.

Ei kommentteja: