sunnuntai 19. lokakuuta 2008

Täällä haisee

Artikkeleita

Lauantai meni tehokkaasti opintojen parissa. Tavasin teknologiajohtamisen artikkelit ja siirryin tietojohtamisen puolelle.

Teknologiajohtamisen puolella käsitykseni innovaatioiden käytöstä liiketoiminnan tukemiseen on laajentunut. Yrityksen oman T&K osaston tarpeellisuus verrattuna ulkoisten kehityslähteiden käyttöön on saanut selkeyttä. Lisäksi olen tuumaillut artikkelien kautta teolllisuusalojen jatkuvien kehitysaskelien ja murrosmaisten revoluutioiden eroja sekä yritysten vastauksia niihin.

Psykedeliaa

Vaikka viikonlopulle tekemäni opiskeluaikataulu on jo pettänyt, kävin illalla Gaz21 musiikkiluolassa kuuntelemassa Klever- yhtyeen (http://www.myspace.com/kleverrr) soitantoa. Luola on oikeasti väärä sana, sillä paikka sijaitsee kerrostalon vintillä.

Yhtye pitää Pietaria kotipaikkanaan. Soitanto on kokeilevaa instrumentaalimusiikkia tyylisuuntana psykedeelis-itsenäinen (psychedelic-independent-music). Jokainen soittaja tuo esitykseen jotain omaa ja erityistä, joka kuvaa musiikin ja elämän välisiä yhteyksiä. Solisti toi ainakin mukanaan erityisiä puhallinsoittimia. Hän taisi ehtiä soittamaan 12 erilaista instrumenttia nokkahuilusta luutorven ja okariinon kautta kumiletkuun.

Oheinen kuva on kopioitu sivustolta http://www.myspace.com/kleverrr

Haisee

Tänään sunnuntaina ohjelmassa on kämpän siivous (täällä haisee...). Emme ole saaneet puhtaita lakanoita 1.10.2008 jälkeen, imuria ei ole löytynyt pariin viikkoon ja pölyt ovat saaneet laskeutua rauhassa pinnoille pitkän aikaa. Lisäksi keittiö pitää siivota. Toinen tämän kämpän asukkaista jättää ruokaroiskeet siivoamatta ja ruoka-aineiden kappaleet lattioille, pöydille ja mihin niitä nyt sattuukaan tippumaan... Erityisesti keittön lattia on -sanoisinko - mielenkiintoinen.

Lisäksi tänään luetaan tietojohtamista, venäjää sekä markkinatutkimusmenetelmiä.
.

Ei kommentteja: