maanantai 27. lokakuuta 2008

Maanantain hiusmuoti

.
Maanantai-aamu on lähtenyt käytiin rakkaan mikrotalouden opintokokonaisuuden parissa. Löysin verkosta Ulla Lehmijoen tekemät suomenkieliset kalvot kyseisestä aiheesta. Niiden avulla olen hankkinut aiheeseen uutta näkökulmaa sekä suomenkielistä termistöä. Erityisen hyödyllisiä ovat olleet hänen esimerkkinsä kansantalouden kannalta. Verotuksen ja työmarkkinoiden dynamiikka on tullut jonkinverran tutummaksi.

Samalla olen kuunnellut musiikkia asuntolan palvelimelta. Depeche Mode, Davie Bowie, Young Gods ja Madonna virkistävät elämääni mukavasti.

Iltapäivällä menen venäjänopintoja jatkamaan ja salille pyöritystunnille. Tämän jälkeen pikapikaa asuntolalle, vaatteiden vaihto ja prinsessaa vastaan! Jip-jee!

Tällä viikolla on tarkoitukseni myös viedä lakanat pyykkäykseen alakerran pesulaan. Tähänmennessä nukutut 27 yötä samoilla lakanoilla alkaa olla sietokykyni yläraja... Kerrospalvelu ei ihan toimi tällä hetkellä :( Lakanoiden pesettämisen mahdollistaa Suomesta tänään saapuvat vaihtolakanat.

Mitähän prinsessa pitää uudesta hiusmuodistani? Kasvatin hieman pidemmän kuontalon, värjäsin sen mustaksi ja laitatin vähän kiharoita.
.

Ei kommentteja: