keskiviikko 3. syyskuuta 2008

Ajantasalla

Viimein pääsen kirjoittamaan kuluvan päivän tapahtumia.

Sain muuten eilen viimenkin tietokoneen verkkoon asuntolassa. IT hallinto on viritellyt asetuksiani palvelimelle viikon verran. Olen valittanut tutorini kautta joka päivä, että yhteys ei toimi. Hallintoon on välitetty koneeni MAC osoite, koska verkko hyväksyy vain sallitut koneet sisäänsä. Luulen että he eivät vain ole tehneet asialle mitään viikkoon... Eilen kai joku on viimein naputellut heksakoodit oikeaan paikkaan. Hyvä niin.

Verkon käytöstä pitää maksaa, tottakai. Olen laittanut käyttötilille 600 ruplaa. Tämä summa kuluu pikkuhiljaa megabittien virratessa. Saatan lisätä rahaa Unikassa- automaatilla. Aivan, kuten voin lisätä rahaa matkapuhelinliittymään ympäri kaupunkia olevilla automaateilla.

Päivällä knowledge managment ja managerial economics- luennot. Jälkimmäisen professori menee jatkuvati sekaisin ja selitää asioita väärin. Turhauttavaa, kun ei tiedä mihin lauseeseen VOI luottaa.

Lounas Stolle- nimisessä ravintolassa. Kanapiirakkaa, teetä ja opiskelijaseuraa. Tätä on opiskelu! Jes.

Päivän päätteeksi salille ottamaan vastaan ilmainen jalkahieronta - jonka teki paineilma-apparaatti! 20 minuuttia puristelua nilkasta reiteen asti. Kokemus oli - outo. Ei kai siitä ollut haittaakaan?

Kohta vettä kiehumaan, teetä kuppiin ja hieman venäläistä suklaata suuhun. Sitten petiin ja Gogol:in "Dead souls" lukemisen kohteeksi.

Ei kommentteja: