keskiviikko 3. syyskuuta 2008

Torstai 28.8.2008

Heti aamusta tuli muutos aikatauluun. Tarkoitus oli, etta lahdemme aamulla tehdasvierailulle Coca-Colalle. Keskiviikkona, eli edellisena iltana, meille oli kuitenkin ilmoitettu, etta ryhmamme on liian suuri joten vain 24 henkea voi lahtea vierailulle. Toivomus oli, etta jos yksittainen opiskelija ei ehdottomasti halua lahtea mukaan, han voi jaada vierailulta pois.

Taman ohjeistuksen yllattava (?) lopputulos oli, etta lahtoaikaan asuntolan ala-aulassa oli ollut vain 5 henkea... Koko vierailu peruttiin!

Koska en ollut suunnattoman kiinnostunut ao. yrityksesta, olin vapaaehtoinen ja lahdin aamulla kuntosalille. Olin yrittanyt etsia alkuviikosta kuntosaleja, ja loytanytkin mm. Planet Fitness:in. Se on kuitenkin varsin kaukana Vasilinski-saaren luoteiskulmalla. Asuntolamme on saaren keskella. Toinen loytamani kuntosali, Fitness Formula, on vain 20 min kavelymatkan paassa asuntolasta. Varsin pateva paikka, mutta kallis. Hinta oli 11 240 ruplaa kuuden kuukauden jasenyydelle. Tosin tama sisaltaa myos tarjolla olevat jumpat.

Tutustuin paikkaan, ja paatin liittya jaseneksi.

Aloitimme varsinaisen paivan venajan kertauskurssilla yliopistolla . Verbien konjugaatioita, joista en ollut koskaan kuullutkaan. Lahetin Pupulle tuskaisia tekstiviesteja, joissa pyysin ottamaan selvaa mika ihme konjugaatio yleensakaan on...

Alkuillan vierailijaluento oli EMBRACE brändäysyrityksestä. Hän osasi aika hienosti kertoa brändäyksen maailmasta ja kertoa työstään ilman, että korosti varsinaisesti yritystään. Samalla tuli kuitenkin selväksi, että he ovat maailman PARAS alan yritys. Hienosti brändätty tuote! Heidän tekosiaan on mm. Magnumin "Viisi syntiä" kampanja.

Ei kommentteja: