keskiviikko 17. syyskuuta 2008

Surkea olo

Tiedotus lukijoille. Alla oleva kappale sisältää lauseista, jotka saattavat järkyttää herkimpiä henkilöitä.

Yö meni osittain huonosti, osittain hyvin. Vatsa oli sekaisin, mutta en sentään oksentanut. Ripulin takia kävin kuitenkin vessassa kymmenkunta kertaa. Aamuyöstä alkoi päänsärky osoittaa tulemisen merkkejä, joten aloin juomaan vettä joka vessassakäynnin jälkeen. Aamulla herätyskello herätti minut kello 07.00, mutta totesin oloni aivan liian heikoksi lähteäkseni liikkeelle. Ilmoitin asiasta opiskelijatoverille. Samoin ilmoitin olevani sairas eräälle suomalaisen liike-elämän edustajalle, jonka kanssa olin sopinut tapaamisen keskiviikon iltapäivällä. Sen jälkeen nukuinkin aamupäivän sikeästi.

Iltapäivällä laitoin itselleni veteenkeitettyä puuroa sekä hunajalla terästettyä lämmintä vettä. Pian tämän jälkeen vastsa meni sekaisin uudestaan, tuli heikko olo ja nukuin jälleen jonkin aikaa.

Nyt olen ottanut särkylääkkeen, jotta voisin mennä kauppaan ostamaan maitoa sekä apteekkiin ostamaan särkylääkettä :). Eiköhän se tästä.

Yritän vain kuulostella, onko aiheuttajana elinen ruoka, vai onko mahdollista että olen saanut jos tässä vaiheessa pietarilaisesta vesijohtovedestä Giardia lamblia- parasiitisen bakteerin. Bakteeri aiheuttaa myös ripulia. Olen käyttänyt vesijohtovettä hampaanpesuun ja ruoan laittoon. Kuitenkin ruoat, joiden kanssa syön veden (esim. polenta) olen laittanut pulloveteen. Samoin kaiken juotavan nesteen nautin pullovetenä. Kaupungin vesiputkisto on niin huonossa kunnossa, että vettä ei voi juoda. Putkistosta irtoaa myös raskasmetalleja. Kivaa.

Keittiökomeromme on ihan asiallisesti varusteltu. Pieni hella, jääkaappi, pesuallas ja hieno vedenkeittimeni tarjoavat perusruoanlaiton edellytykset.


Kuuntelen Russkoe Radio:ta (107,80 MHz) ja odottelen särkylääkkeen vaikutusta. Radioasemia on löytynyt aikan mukavasti. Neljä asemaa ovat olleet enemmän kuuntelun kohteenani:
  • Russkoe Radio
  • Radio Maximum (102,80)
  • Radio Europa+ (100,50)
  • Radio Retro (88,00)

Ei kommentteja: