torstai 4. syyskuuta 2008

Hidas lähtö päivään

Aamu meni hitaan käynnistymisen merkeissä. Kuluneen viikon urheilusuoritukset ovat rasittaneet elimistöä sen verran, että nukuin kymmeneen. Tänään kun ei ole opetusta yliopistolla.

Päivän suunnitelmiin kuuluvat knowledge management- aineen kolmen artikkelin lukeminen, saman aineen ryhmätyöwikin alustaminen, rikkinäisen vedenkeittimen vieminen takaisin kauppaan sekä spinning- tunti illalla.

Vettä on tullut taivaan täydeltä, tämä on kai pietarilaista syksyä.

Huonetoverini heräili yhdentoista aikaan. Hassu veijari Italiasta. Hän tuli kaupunkiin viikko sitten, mutta ensimmäisten viiden päivän aikana tapasimme ehkä 20 minuutin ajan. Hän nukkui päivät, ja oli poissa yöt. Kun heräsin, hän nukkui ja kun tulin illalla takaisin asuntolaan, hän ei ollut paikalla. Tullessaan takaisin noin kello 3-4, hän aloitti tietokoneen käytön pimeässä. Heräilin naputi-naputi ääniin aika taajaan.

Herra asuu ensimmäistä kertaa elämässään poissa kotoa! Pieni keittiömme on osin kaaoksessa, kun hän opettelee ruoanlaittoa. Pastaa on keitetty vedenkeittimessä, hellan päällys on tomaattikastikkeessa, lattia on spagetinmuruissa ja tiskiallas lainehtii vettä. :) Siitä se lähtee liikkeelle.

Muutama kuriositeetti lisää: hän nukkuu yöt vaatteet päällään päiväpeiton päällä, puhuu unissaan ja mutisee itsekseen.

Ei kommentteja: