sunnuntai 14. syyskuuta 2008

Vertailukohteita

Sukulainen maailmalla

Sukumme on asettautunut tukevasti opiskelemaan maailmalla. Siskontyttöni tarkastelee opintojen maailmaa Bangkokissa ja kirjoittaa blogiin osoitteessa http://vilja.infected.fi/

Blogin merkitys

Sain miellyttävän viestin ystävältäni, jossa hän kertoi että blogini viehättää. Se toimii minullekin varaventtiilinä. Samalla saan asetettua tärkeitä asioita suhteisiin suhteessa toisiinsa. Enhän minäkään tiedä tästä kaupungista mitään kahden viikon kokemuksella. Tiedän vain sen, että ajan kuluessa näkemiinsä asioihin turtuu eikä niistä enää saa uutuuden tuomia näkökulmia irti. Tärkeää on kirjoittaa asioita muistiin sitämukaa kun niitä tulee.

Kuntoilumotivaatiota muillekin

En taida olla ainoa, jolle kuntoilu on merkittävä osa elämää. Mutta välillä liha on niin heikko. Osin itselleni, ja osin teille muille kuntoilijoille, alla on muutamia motivaatiosanoja.

Koetetaan pysyä kuntoilurutiinissa. TiKeTe - tiheys, kesto, teho. Siinä perusteet kuntoilun aloittamiseen ja jatkamiseen! Pysytään säännöllisyydessä ja rytmissä kiinni. Itsellänikin lepsuminen tapahtuu niin helposti, vaikka tiedän että nautin suunnattomasti liikkumisesta. Koetan välillä kirjoittaa blogiin tuntemuksiani liikunnan suhteen, jos vaikka niistä olisi sinullekin, rakas lukijani, motivaationtynkää.

Muistetaan kuitenkin syödä riittävästi kuntoilun vastapainoksi, ettei elimistö ota energiantarvetta syömällä lihaksia. Rasva ja sokeri kuitenkin pois...:thumbup: tai ainakin vähiin.

Ei kommentteja: